Terwijl ik een bos bloemen breng…

… bij degene waardoor en waarmee ik ben gekomen waar ik nu ben, officieel een ZZP-er, duurzaamheidscoördinator, denk ik aan de weg die we samen en ik nu alleen heb afgelegd. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het belangrijkste is dit:

Het is niet altijd makkelijk geweest. Het is soms zelfs echt moeilijk geweest. Maar het is wat ik heb geleerd en wie me dat heeft geleerd, dat ik weet dat ik dit kan.

Ik heb een tweede grote passie gevonden in mijn werk. Bijna 20 jaar zorgde ik voor en begeleidde ik mensen met een (verstandelijke) beperking. En nu wil ik zorgorganisaties verder helpen voor hun cliënten te zorgen. Door ze te helpen een gezonde leefomgeving te behouden. Want hoewel de zorg op nummer 1 blijft staan, zonder aandacht voor duurzaamheid gaat ook diezelfde zorg achteruit. Hittestress, een ongezonde binnen- en buitenlucht, plastics die ongemerkt in het lichaam komen. Het zijn maar een paar voorbeelden waar een verandering moet komen, moet zijn eigenlijk al. Als duurzaamheidscoördinator, milieucöordinator, het begeleiden van specifieke projecten en pilots; vanaf vandaag kan dat met CA2, met deze ZZP-er. De ZZP-er die nu gaat toasten op deze bijzondere dag, op zichzelf en op degene die me hier heeft gebracht. Salut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s